View Single Post
Stary 07-04-2011, 22:20   #472
bromek25

Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

ja byłem dzisiaj u Gładyska w Krakowie, wyjęli jeden wtrysk, zregenerowali (wymienili trzy elementy we wtrysku, końcówka i jakiś zaworek) - koszt regeneracji tego jednego wtrysku 700zł, po wsadzeniu wtrysku błąd nie zniknął - trzeba było na nowo zakodować wtryski - koszt 100zł, wyjęcie i wsadzenie jednego wtrysku to koszt 60 zł, razem za wyjęcie i wsadzenie jednego wtrysku, regeneracja i zakodowanie wtrysków - 860zł .... sami oceńcie czy to dużo, czy mało... dalsze użytkowanie pokaże na ile zdała się regeneracja jednego wtrysku, narazie, odpukać wszystko jest ok pzdr (aha, wymianie tego jednego konkretnego wtrysku zleciłem osobiście, u gładyska nie robili żadnej diagnostyki, wcześniej podpięcie do kompa i sprawdzenie błędu + próba przelewowa wykonane u znajomego - nic nie zapłaciłem - gdybym to robił u gładyska to byłby kolejny koszt, a swoją drogą ciekawe co oprócz tego by jeszcze zdiagnozowaliGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem