Temat: [Mondeo 2007-2014] Alufelgi dopasowanie, opinie
View Single Post
Stary 07-04-2011, 22:54   #122
BlackJack
ford::beginner

Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Alufelgi dopasowanie, opinie

Cytat:
Napisał DjJaNuSz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich. Ja w mondeo 1,8tdci kombi fabrycznie miałem założone oponki 215/55 R16
teraz kupiłem alufelgi 17 i opony Pirelli P7 CINTURATO 235/45 R17. Kupując te opony miałem wątpliwości jak auto będzie się zachowywało, czy spalanie nie skoczy i czy nie pogorsza komfortu jazdy...Ale jak się okazało autko jeździ tak samo jak na fabrycznych gumach, z tą różnicą ze lepiej się trzyma na zakrętach.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rasowo to wyglądaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zastanawiałem sie nad takimi, jednak ten czarny środek nie do końca mnie osobiście przekonuje, ale wiadomo, kwestia gustuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi za to po głowie chodzi AEZ Tidore Dark http://www.alcar.pl/6635_PL.0?webbid...0Tidore%20dark

Środek grafitowy, dzięki czemu widać całą felgę, ale poprzez ramiona zachodzące na obręb felgi, felga bedzie wydawac się jeszcze większaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Do tego przepisowe wg instrukcji opony 235/45/17, chociaz ciut obawiam się skutków "ubocznych" takiej zmiany (obecnie zimówki 205/55/16), no, ale może nie bedzie tak źleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BlackJack jest offline   Odpowiedź z Cytatem