Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony letnie. CO POLECACIE ?
View Single Post
Stary 08-04-2011, 00:01   #382
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Opony letnie. CO POLECACIE ?

Cytat:
Napisał Heruur Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co myślicie o tych oponkach:
Dayton D 320 205/60 R16 92 H

W opiniach zdania są podzielone. Cena w sumie dobra (z rocznika 2011 po 230 zł za sztukę). Zastanawiałem się jeszcze nad Kleberami, są w podobnej cenie (Osobowe
Kleber DYNAXER HP 2 205/60 R16 92 H).

W sumie to nie wiem jakie opony kupić przy jeździe ok 500 km miesięcznie. Do pracy mam 10 km w obie strony, a co drugi weekend jadę do Nowego Targu z Krakowa (w dwie strony 180 km). Pewnie w wakacje gdzieś pojadę autkiem, bo teraz samoloty spadają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie potrzebuję nie wiadomo jakich opon... na moją jazdę szukam czegoś przyzwoitego w klasie ekonomicznej, co polecacie ?
Zastanowiłbym się nad Falkenami ZE 912 np.: http://www.oponeo.pl/dane-opony/falk...05-55-r16-91-v lub Kumho KU31 ECSTA - czasmi można je znaleźć w bardzo dobrej cenie poniżej 250 PLN w rozmiarze 205/55/R16 a mają b. dobre opinie.

Cytat:
Napisał eden1001 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest to do Mondolota,jak okresliłes,nawet mi sie podoba to okreslenie
a co indeksu co czysty przypadek
Zdecydowała cena,dzisiaj dzwonił wulkanizator ze dotarły
jutro montaz, fakt musze kawałek podjechac ale mysle,ze warto
za 1050 zł z montarzem, rok 2011 + faktura
jak sądzicie?
Cena, jak dla mnie rewelacyjna, a są to przecież opony klasy "premium" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam