View Single Post
Stary 08-04-2011, 10:51   #183
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Regularne spotkania we Wrocławiu

Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tu kilka fotek tej mojej chałupki. Jak będzie wola to zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tam już kiedyś rodzinka robiła zloty motocyklowe ;]
To jest działka 50x50m ogrodzona szczelnym żywopłotem także można się dobrze zbunkrować z piwkiem, kiełbaską, grillem (a w zasadzie rożen tam mamy) i ogniskiem na 5m Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spać jest gdzie bo jest 5 pokoi + sporo miejsca na namioty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ta odległość od wroca :/... dlatego jestem tam dość żadko i chałupa umiera śmiercią naturalną jak się nie używa...

Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą
1. vladmir71
2. metmusic
3. pawelpurc
4.

Ja bym to rozważył na jakiś letni weekendowy wypad i pokazał lokalnym ninja jak się bawi towarzystwo z dolnośląskiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AdamJ. jest offline