...i tak pewnie zrobię. Tylko
....... mnie to, że pokrywa bagażnika i tylni błotnik, które są ledwo, ledwo zarysowane, wręcz draśnięte i wystarczyłoby spolerowanie, ASO chce lakierować. Rzeczoznawca zakwalifikował te 2 elementy do lakieru, z początku sie nawet ucieszyłem, bo sobie wykombinowałem, że ASO zamiast lakieru tych 2 elementów mogłoby mi sypnąć polerkę całości, ale gdzie tam....że niby ubezpieczyciel może skontrolować, że technologia Forda przewiduje to i tamto, że generalnie polerowanie lakieru jest bleee bo zdecydowanie obniża trwałość powłkoki...
. No i teraz będe miał zadek błyszczący jak psie jajka, a reszte auta porysowaną od automatycznych myjni (poprzedni właściciel chyba innych nie uznawał). Za spolerowane całości karoserii w ASO musiałbym oczywiście dopłacić...i to słono.
Ale przy okazji dowiedziałem się, że niby Fordy od 2007 nie mają już problemów z perforacją blach...ciekaw jestem ile w tym prawdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
NA FORUM NIE PRZEKLINAMY