pomysł z mailingiem jak najbardziej udany - inaczej nie zwróciłbym uwagi na spot.
czy są jakieś relacje z poprzednich spotkań? jaki one mają charakter, przebieg? myślę, że jest więcej zainteresowanych niż wpisanych na listę. część może nie przyjechać, bo nie wiedzą jak takie spotkanie wygląda, czego sam jestem najlepszym przykładem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1)
Heko, jakie są opłaty związane z atrakcjami:
- hamownia,
- zorbing,
- coś dla dzieci
2) mam problemy techniczne ze swoim mondkiem - będzie zorganizowany jakiś punkt wymiany myśli technicznej/porad?
3) szukam pewnych części do "podmiany" w celu diagnozy usterki - będzie jakieś miejsce gdzie mogą się zebrać ludzie, którzy chcą udostępnić/"pożyczyć"/wymienić części w celach diagnostycznych?
4) przedstawiciel Forda będzie prezentował nowe modele - a może będzie zorganizowany sklep ("szrotownia" - używki) z wyposażeniem (felgi, listwy, lusterka, itd)?
Moim zdaniem takie rzeczy by się przydały. Jeśli są w planach to proszę o predstawienie takowych. Jeśli spotkanie ma charakter tylko "konsumpcyjny"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to też można by to zaznaczyć.
Widać, że już uzbierała się w ramach forum grupa znajomych - jak do Was dołączyć?
No to się spisałem, ale jestem zainteresowany więc...
P.S. Ktoś pisał o przejeździe przez miasto - fajna rzecz, też przyciągnęła więcej użytkowników. No i naklejki 3D tylko dla Membersów - szkoda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.