Cytat:
|
kolego podejrzewałbym parownik instalacji gazowej Kazdy "gazownik "powinien poradzić sobie z tym tematem albo kompletna wymiana albo taniej -zestaw naprawczy tnz. membrana sprężyna itp. Powodzenia
|
Szanowny Kolego.
Gazownik kolokwialnie mówiąc "kuca" na tym temacie.
Wymienił 2 filterki i na tym dzieło swe zakończył..
Cytat:
Tylko że kolega pisze że na benzynie i gazie to samo.
A może cewka/i szlag trafia jak się zagrzeje? Rozdzielacz w tym silniku jest? Też może czujnik Halla. Ja bym raczej przyczyny szukał w zapłonie, jeśli na benzynie też jest problem.
No chyba że coś gorszego - po zagrzaniu zawory się nie domykają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czy Szanowny Pan Kuczol ma wiedzę, czy temperatura ma cokolwiek wspólnego z działaniem cewek. Nie wiem czemu ale intuicyjnie też wydaje mi się że to wina cewek..
Cytat:
miałem coś podobnego, do obiawów dodałbym twardniejący pedał hamulca okazało sie ze to zawór zwrotny na serwie po wymianie jeżdzi normalnie. jakiś problem z podciśnieniem. objawy miałem takie same, a czego mechanicy nie wymieniali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czy Szanowny Kolega może powiedzieć coś więcej o zjawisku?
Darciu jak to ogarnołeś i za ile mnie więcej.. Tyle ze w tej historii pedał jest ok.. Hamulcowy w znaczeniu.
Dzięki za podpowiedzi..
Może ktos cos jeszcze??