dzięki misio za gps-owanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
rotor weź no sie ujawnij bo szukałem was po hotelu i ni chu chu ... jakby wszystkich wymiotło ...
Ja sięjeszcze niestety muszę chwilkę zakręcić po Krakowie, ale jak coś to pokój 111
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Warunki hotelowe, jeśli chodzi o mnie to ... jeszcze takich na żadnym zlocie FCP nie miałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. normalnie z 7 gwiazdek ma ten hotel
a jaki zajebiaszczy zasięg neta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cztery kreski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prawie jak w domu