Ja miałem wcześniej tak że ubywało mi płynu chłodniczego i nie wiedziałem czemu... Okazało się, że główną przyczyną było to, że korek był za mocno zakręcony i musiały się jakieś podciśnienia tworzyć w układzie albo coś w tym stylu... Teraz od długiego czasu korek dokręcam tak, aby tylko był zakręcony ale nie tak żebym czuł opór i problem znikł jak ręką odjąć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do zmiany oleju mi też się silnik pocił i zawsze były plamy pod samochodem jak postał w jednym miejscu dłuższy czas. A teraz po zmianie oleju naprawdę lżej pali chodzi ciszej jak jest zimny i mogę spokojnie stwierdzić że zostawia mniejsze plamki...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także co do zmiany oleju niestety Twoje pieniądze i Twoje ryzyko... Ja się zdecydowałem i nie żałuję jak na razie widzę same pozytywy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do mokrych dywaników to ja najpierw zrobiłbym przegląd nagrzewnicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam