View Single Post
Stary 16-04-2011, 17:39   #2
xseeker
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Odczyt kompa Kraków

Cytat:
Napisał xseeker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pojawił mi się dziś w FFII komunikat "Usterka układu silnika" i chcę pojechać gdzieś na odczyt kompa. Przekopałem forum w poszukiwaniu polecanych warsztatów i widzę że głównie polecane są S&S i Fortax, niestety oba dość daleko ode mnie (mieszkam na Klinach) a wydawało mi się że z tym nie powinno się daleko jechać po takim komunikacie - z drugiej strony jak poszukałem o tych usterkach to widzę że większość z Was z tym jeździ więc może przesadzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślicie że lepiej się dalej przejechać czy to za bardzo nie ma znaczenia bo odczytu spartolić i tak nie można?

Swoją drogą nie uważacie że warto gdzieś podsumować te wszystkie info o warsztatach krakowskiej? niestety nie ma tego dużo i jest dość rozsiane ... może jutro coś pozbieram z moich poszukiwań dzisiejszych ale pytanie czy już był taki pomysł może?

Lukasz
Cóż byłem w końcu w Wikarze bo na piastowskiej nie mieli terminu na dziś ale chyba przepłaciłem. Babka przez tel powiedziała mi że za zczytanie błędów 70zł, ale jak przyszedłem to pan z obsługi klienta mówi mi że będzie 200zł to pytam czemu pani mówiła 70 a on że 70 jest za odczytał błędów których może być więcej a jak chcą żeby mi powiedzieli co faktycznie jest to 200zl. no i co miałem robić wziąłem, ale jednak sądzę że to dużo nie?
na Piastowskiej rzekli mi 104zł na to samo pytanie o odczyt błędów ale teraz już nie wiem czy chodziło im o Wikarowskie 70 czy 200 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

tak czy siak, chętnie poznam alternatywne miejsca bo przyda się na przyszłość ... (na Jugowickiej mi powiedzieli że nie gwarantują że się wszystko odczyta bo taki mają sprzęt że nie ze wszystkich kompów zczyta więc odpuściłem)
xseeker jest offline   Odpowiedź z Cytatem