View Single Post
Stary 18-04-2011, 21:34   #74
cinek12
ford::amateur

Model: Ford Ranger XLT
Silnik: 2,5 tdci
Rocznik: 2007
Thumbs up Odp: Auto Brzezińska NIe!!!

A ja powiem wam że AB jak najbardziej TAK
Serwisuję tam swojego Rangera i jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie miałem żadnych problemów, prace zawsze były wykonywane szybko, a cena taka sama jak w innych serwisach. W przypadku kiedy nowy pracownik nie naliczył mi rabatów przy następnej wizycie mi to zrekompensowali. Doradcy serwisowi są zawsze mili chętnie słuzyli pomocą, nawet jeśli sprawa dotyczyła auta które serwisuje w innym warsztacie (nie ASO).

A co do Mieszka to ktoś z oszustem zrobił porządek. Sprzedał mi auto po napraie blacharskiej w normalnej cenie, a jak mu przedstawiłem ekspertyzę rzeczoznawcy to powiedział że specjalista musiał się pomylić. A na wymianę reflektora kazano mi czekać 1 rok. Mieszek zlecił ekspertyzę auta swojemu rzeczoznawcy który stwierdził że auto za 100000zl po malowaniu 3 elementów (zderzak, błotnik i drzwi) straciło na wartości 800zł, i tyle może mi zrekompensować.

Po 1,5 roku i straszeniu pozwem (sprawę prowadził prawnik) udało się uzyskać "satysfakcjonującą" rekompensatę.

W związku z powyżsym wg mnie firma Mieszek jest oszustem i żeruje na naiwności i braku wiedzy potencjalnego nabywcy. A jak złapiesz ich za rękę, to powiedzą to nie moja ręka.

A na koniec dodam iż nie jestem ani pracownikiem AB ani też w rzaden sposób z nimi związany.
Jestem naprawdę zadowolonym klientym.
cinek12 jest offline   Odpowiedź z Cytatem