Witam, przyglądając się dyskusji zamówiłem owy power box proracing o którym mowa, koszt nie wielki więc warty ryzyka. Pozwolę się podzielić swoimi wrażeniami również z tymi którzy widzieli boxy tylko na zdjęciu a udzielają wypowiedzi z pewnością eksperta. Po zamontowaniu muszę przyznać, że odrazu czuć różnicę, auto od samego "dołu" przyspiesza zdecydowanie lepiej, bardzo fajna elastyka, po wciśnięciu gazu w podłogę auto ciągnie jak szalone prawie do końca i tu uwaga info dla forumowych ekspertów auto nie kopci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie przywiązuje wagi do informacji z aukcji czy po zamontowaniu boxa będzie 155 czy 178km, nie ważne, ważne dla mnie że zdecydowanie przyjemniej się jeździ, na każdym biegu i większym zakresie obrotów jest zdecydowanie elstyczniejsze. Co do spalania to wypowiem się za czas jakiś, narazie kręcę się po mieście na krótkich dystansach. Jak tylko zrobię kawałek trasy i troche miasta to opowiem. Jeśli ktoś z kolegów ma wątpliwości zapraszam do siebie,mogę na chwile porzyczyć boxa by samemu można było się przekonać co i jak. Pozdrawiam