View Single Post
Stary 20-04-2011, 13:43   #150
Radek S-MAX
ford::average

Model: S-MAX
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Prośba o radę w sprawie tańszych opon letnich 225/50R17

Cytat:
Napisał szmelcmax Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba przyznać, że cena jest rewelacyjna jak na XL w tym rozmiarze. Jeżeli spisuje się dobrze jak piszesz, to tylko brać przykład i kupować to samo. Ale gdzie?
Tylko własnie nie mam pojęcia jaka jest normalna cena, bo mam Super Klienta który ma zakład wulkanizacyjny i zrobił mi może specjalną ofertę na te opony, ale to już trzeba sprawdzić.

Zakład się mieści w Warszawie na ulicy Puławskiej chyba 233 czy jakoś tak. Cholera nigdzie nie mogę namierzyć tych opon co mam w internecie :/

Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Radek S-MAX
Wiem że guma parcieje i trzeba wymieniać, w fordzie jestem nowy ale w BMW siedze od 15 LAT a przy 3 litrach benzynie to uwierz mi gumy to podstawa
Szacun
Ale to już przeszłość, tera jest S-MAX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I powiem Wam że naprawdę jest ok po BMW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Album mojego FORD S-MAX

Ostatnio edytowane przez Radek S-MAX ; 20-04-2011 o 13:46
Radek S-MAX jest offline   Odpowiedź z Cytatem