Cytat:
|
a czy znacie relację z drugiej strony? wtedy już nie jest sprawa oczywista.
słuchajcie. nie mam policzalnego interesu, aby bronić warsztatu, ale to syf jest jeśli ktoś jest chwalony, ma renomę, a potem ktoś wyraża zdanie, do czego ma prawo, i jedna jaskółka zmienia opinię o 180'. więc po pierwsze każdy się może pomylić - jedna i druga strona. po drugie warto znać zdanie drugiej strony. to akurat problem internetu, że jak się o kimś coś pojawi to zaczyna się burdel. gdyby o reszcie warsztatów pisano to wtedy by były prawdziwe przypały opisywane. znam relacje z dwóch innych warsztatów innych marek i to to są dopiero oszustwa.
także. montujcie koła od traktora, bo innym się udało i nie zepsuło, a potem szarpcie kasę z warsztatu i się obrażajcie jak koła odpadną
|
Kolego o czym Ty mówisz - to jest forum - temat taki anie inny, więc jego celem jest wyrażanie opini i doświadczeń zwiazanych z danym warsztatem, a Ty widac bronisz tego warsztatu, bo albo masz z nim coś wspólnego, albo jeszcze sie nie naciołeś.
Jest grupa osób która kiedys powiedziała że spoko ten warsztat i takie tam, ale fakty są nieubłagane- ceny ma oporowe, jakość usług też spadła, a o podejściu do klienta juz nie wspomnę....ja byłem u niego raz, albo dwa i powiem Ci że miałem sporo do zrobienia bo przegląd coś z zawieszeniem, a pan T. zamiast się zaineteresować klientem coś zagadać to dosłownie pier***** cenę chyba z kosmosu i nara.
Znam inne warsztaty mniej znane, ale z lepszą obsługą i bardziej przyjaznymi cenami...a z po tym jak mnie spławił, pojechałem do GERMAZu gdzie nie lubie jeździć, ale śpieszyło mi się...i tam zostałem skasowany 120 zł, a nie 350 jak u pana T....
Pozdrawiam