View Single Post
Stary 21-04-2011, 19:23   #96
dyda6joe
ford::professional

Model: Mondeo Mk1/sedan/ghia
Silnik: 2.0
Rocznik: marzec 1993
Domyślnie Odp: chwalony warsztat pana Tomka; naciąganie na kasę

Cytat:
Napisał vladmir71 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego o czym Ty mówisz - to jest forum - temat taki anie inny, więc jego celem jest wyrażanie opini i doświadczeń zwiazanych z danym warsztatem, a Ty widac bronisz tego warsztatu, bo albo masz z nim coś wspólnego, albo jeszcze sie nie naciołeś.
Jest grupa osób która kiedys powiedziała że spoko ten warsztat i takie tam, ale fakty są nieubłagane- ceny ma oporowe, jakość usług też spadła, a o podejściu do klienta juz nie wspomnę....ja byłem u niego raz, albo dwa i powiem Ci że miałem sporo do zrobienia bo przegląd coś z zawieszeniem, a pan T. zamiast się zaineteresować klientem coś zagadać to dosłownie pier***** cenę chyba z kosmosu i nara.
Znam inne warsztaty mniej znane, ale z lepszą obsługą i bardziej przyjaznymi cenami...a z po tym jak mnie spławił, pojechałem do GERMAZu gdzie nie lubie jeździć, ale śpieszyło mi się...i tam zostałem skasowany 120 zł, a nie 350 jak u pana T....

Pozdrawiam
ok. zatem forum i możliwość wyrażania opinii. no to właśnie wyrażam. problem w tym, że takich co się nacięli jest mniej niż palców jednej ręki, a ci co są zadowoleni z usług szukać innego warsztatu nie muszą, więc nie piszą - a opinia się pitoli. na szczęście nie szkodzi, bo kolejka długa zawsze, a terminarz na tydzień w przód zajęty. zatem, moja opinia, to najlepszy warsztat we wrocławiu. naprawy szybkie, odbiór punktualny, znajomość fordów lepsza zbyteczna, tanio i sympatycznie. no, a jak wcześniej napisałem, wadą jest, że jest dobry, bo kiepsko z terminami (ale zdaje się, że to zaleta, bo zaraz pójdzie fama że jest złym warsztatem, bo czeka się jak na przeszczep). z negatywami jest problem taki, że czasem są z niewiedzy, albo emocji - normalnie jak na aukcje internetowe. większość niezasłużona

gdyby nie sentyment to jeszcze carosa bym polecił, bo są równie dobrzy tylko, że dojazd mi nie bardzo w przypadku zostawienia auta

a no i nie mam niestety nic wspólnego z warsztatem. poza tym, że pan T. poznaje mnie zawsze jak z byle pierdołą przyjeżdżam. w końcu takich szrotów jak mój coraz mniej. i w takich kolorze

Ostatnio edytowane przez dyda6joe ; 21-04-2011 o 19:26
dyda6joe jest offline   Odpowiedź z Cytatem