No i jestem po wymianie. Wymieniał mój znajomy mechanik z moja pomocą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ASO stwierdziło że i tak bicia nawiercanych tarcz mi nie sprawdzą
Jedyne co to nie zmierzyliśmy bicia tarcz bo to praktycznie nierealne przy tych nacięciach i nawiercaniach przy standardowym mierniku który posiadaliśmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do odczuć to trzeba trochę poczekać bo na razie hamulec ledwo naciskam, choć na przejażdżce z mechanikiem co chwilę pytał dlaczego tak mocno hamuję a ja ledwo muskałem pedał...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejna ciekawa sprawa to to ,że klocki w zaciskach mają większy luz niż w starych ,nawet zaniepokoiło to mojego mechaniora bo różnica jest dosyć duża...może faktycznie stare zaciski nie odbijały dobrze klocka ?
Przy okazji wymieniłem płyn hamulcowy bo miał 4 lata...
Z pozytywnych rzeczy stwierdzam ze na starych tarczach przy normalnej jeździe było niby w miarę OK ,ale przy jeździe na wprost i lekkim skręceniu kierownicą ,ale nie na tyle żeby zmienił się kierunek jazdy odczuwalne było przy prędkości 110-120km/h lekkie drżenie kierownicy, teraz tego nie ma , po prostu znikło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. To tyle tak na szybko , teraz faza docierania...