View Single Post
Stary 22-04-2011, 19:39   #101
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie

Cytat:
Napisał dyda6joe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
. więc po pierwsze każdy się może pomylić - jedna i druga strona.
Nie chodzi o to żeby mu robić koło tyłka, ale skoro jest mozliwość uchronić innych od takiego a nie innego traktowania- to piszemy co myślimy o panu T...jest super fachowcem od Fordów?Facet jest niepoważny,a ja znam inne warsztaty które nie mówią że robia tylko fordy, ale robia też inne auta, a i fordami sie zajmują- znają się na nich są tańsi i bardziej kulturalni...jak ktoś chcę to mogę polecic kilka pozycji dla porównania.

Cytat:
Napisał vladmir71 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chodzi o to żeby mu robić koło tyłka, ale skoro jest mozliwość uchronić innych od takiego a nie innego traktowania- to piszemy co myślimy o panu T...jest super fachowcem od Fordów?Facet jest niepoważny,a ja znam inne warsztaty które nie mówią że robia tylko fordy, ale robia też inne auta, a i fordami sie zajmują- znają się na nich są tańsi i bardziej kulturalni...jak ktoś chcę to mogę polecic kilka pozycji dla porównania.
A i tak przy okazji...Wesołych Świąt Koleżanki i Koledzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 22-04-2011 o 22:00 Powód: regulamin pkt.21
AdamJ. jest offline   Odpowiedź z Cytatem