Fakt to nie studia ucza ale sami sie uczymy i to nie studia daly mi wiedze...one tylko pomogly.
Dlatego nie chodzi o to ze sie chwale ze jakies tam studia skonczylem tylko ze mam wiedze ktora pozwala mi temat ogarnąć. Dlatego wiem co pisze w dodatko swoją wiedzę popieram praktyką-wieloletnią bo samochody od strony technicznej to akurat nie tylko moje wykształcenie miedzy innymi ale też hobby -i pasja.
A wiec Matych...jak juz zapewne wyczytałeś tylko nieliczni nabiją ci nowego czynnika bo reszta dobije starego a jak masz zmieniac a niemiec pewnosci wiec lepiej nie ruszaj. Zaloze sie ze jesli masz oryginalnie nabitą klimatyzację to po wizycie w serwisie mogłbyś być mniej zadowolony jak przed. Lepiej zachowaj pieniążki i nic nierób.
Możesz sprawdzić jedynie czy aby nie zaczęsto sie sprzęgło rozłącza. sprawdz czy nie słychać cyknięć na wolnych obrotach przy 20'C...nie powinno cykać czesciej niż co około 1 minute. Jesli jestes w stanie zbaczyc kółko od sprezarki to bez problemu zobaczysz kiedy i co ile sie kreci. Ale przy dzisiejszej pogodzie to bedzie cykac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.