Temat: [Focus 2008-2011] Montaż czujników parkowania przód
View Single Post
Stary 24-04-2011, 20:47   #6
KZT1974
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Focus Gold X
Silnik: 1.8tdci
Rocznik: 2008
Smile Odp: Montaż czujników parkowania przód w MK II 2008

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdjąć obudowę (pokrywę silnika)pomiędzy lewym kielichem(stojąc przed samochodem -lewym) amortyzatora a silnikiem za przewodem klimy troszkę w dól na scianie grodziowej będzie gumowa zaślepa trzeba też wyjąć schowek przed pasażerem-Powodzenia
No już mam pół sukcesu.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Byłem w aucie i sobie obejrzałem. Faktycznie guma o średnicy ze 100 od strony silnika. Ale jedno małe aleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy do wyjęcia schowka z klimą wystarczy odkręcić 6 śrub jak na zdjęciu z linka?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...cfa939a25017af
Czy masz inny patent?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
KZT1974 jest offline   Odpowiedź z Cytatem