View Single Post
Stary 25-04-2011, 19:27   #67
TomozTM
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus C-MAX
Silnik: 1.8 DuratecHE
Rocznik: 2004
Domyślnie

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A słyszałeś o czymś takim jak sprawdzenie po 100km dokręcenie kół, u mnie w każdym zakładzie wulkanizacyjnym jak i ASO jest wzmianka na końcu dokumentu.
a słyszałeś o czymś takim jak klucz dynamometryczny????
Wybraź sobie gości jeżdżacych w rajdach którzy muszą dokręcać koła po iluś km żeby im przypadkiem nie odpadły....
Więc nie bluźnij człowieku, bo przy właściwym dokręceniu śrub (czyli przy użyciu klucza dynamometrycznego właściwie ustawionego) nie powinno nawet Ci do głowy przychodzić żeby się schylić do koła żeby to sprawdzać.

Cytat:
Napisał Maciej007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam,

Od kilku dni jest posiadaczem Mondeo MK3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto ma książkę serwisową i chciałbym ten stan kontynuować, jednak nie mam pojęcia jaki jest cennik ASO.

Chciałbym się zapytać ile może kosztować wymiana oleju i filtrów (mój olej i filtry) w autoryzowanym serwisie (najlepiej na terenie Warszawy) ?

Dzięki za odpowiedź
Macieju, niestety Wawa jest dość droga. Jeżeli nie musisz jakoś specjalnie nadkładać drogi, zadzwoń do Płońska (Michalski Motors), chołopaki się tam dosyć starali (co prawda byłem dawno, więc głowy nie położę) i było zdecydowanie taniej.
Dzwo, pytaj, a się dowiesz.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 08-05-2011 o 10:47 Powód: regulamin pkt21
TomozTM jest offline   Odpowiedź z Cytatem