Cytat:
|
Prześledź naszą historię (prawdziwą, a nie szkolną), a nie będziesz się dziwił. Sprzedawczyki (zdrajcy) i złodzieje często brali górę, a otumaniony naród im przyklaskiwał. W III RP nie jest inaczej. Marnie mi wyglądają przyszłe losy tego kraju. Ale to już inny temat niż "myto".
|
No i owszem, ale teraz juz jest tak źle, że można coś zrobić z tym- ludzie jak się postawią to rząd nie będzie mniał wyjścia- nie mogą okradać zwykłych Kowalskich, żeby Ci bogatsi mieli lepiej- zobaczyli by jakby się wyszło na ulice tak jak w grecji czy Irlandii- bo o tym że u Nas jest jeszcze gorzej to nikt nie mówi...jedyne co słyszymy to jak Donek mówi że jest ok i będzie lepiej...
Tak lepiej że teraz Myto, a zaraz ekologiczny....i zaraz nie tylko klimatyczny będzie nad morzem czy w górach...wszędzie dowalą- ja we Wrocławiu czy mój ojciec- płacimy jeszce podatki o których istnieniu nie wiedział nikt poza tymi urzedasami; naliczyli teraz odsetki karne, a jeden to dosłownie klimatyczne!!!szok!!!
Zapraszam na cudowny wypoczynek do Wrocławia- świeże powietrze, wspaniałe widoki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.