Konkurs "Moja pasja - motoryzacja"
Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału w pierwszym konkursie fotograficznym
INTER PARTS NIGHT POWER 2011. Temat konkursu to: "Moja pasja - motoryzacja". Głównym tematem zdjęcia ma być motoryzacja w dowolnej postaci. Udział w konkursie wezmą tylko zdjęcia zrobione telefonem komórkowym, dlatego nawet najbardziej amatorskie fotki mają dużą szansę na wygraną. Liczą się pomysłowość i oryginalność. Najlepsze zdjęcia wybierzemy i opublikujemy na naszym profilu na Facebooku. Zwycięży fotka, która będzie miała najwięcej "Lubię to". Dla zwycięzcy konkursu przewidziana jest cenna nagroda - radio samochodowe SONY. A zatem bierzcie telefony w dłoń i cykajcie odjechane motoryzacyjne fotki!
Zasady konkursu:
1. Zdjęcie musi być zrobione telefonem komórkowym.
2. Nazwa zdjęcia nie może być zmieniana, musi być taka, jaka została zapisana w telefonie komórkowym. Ułatwi to późniejszą weryfikację zdjęcia.
3. W e-mailu musi znaleźć się informacja, jakim telefonem komórkowym zostało zrobione zdjęcie.
4. W tytule e-maila podajemy temat konkursu, czyli: "Moja pasja - motoryzacja".
5. Zdjęcia przesyłamy na adres:
konkursy@nightpower.pl.
Nagrody w konkursie ufundował tytularny sponsor imprezy - firma INTER PARTS
Nagradzamy pierwsze 3 miejsca:
I nagroda
Radio SONY X-Plod CDX-GT44IP
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
II nagroda
Grill elektryczny Severin PG 1511
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
III nagroda
Wkrętak elektryczny Black & Decker KC9006
Dodatkowo autorów wszystkich zdjęć, które zostaną zamieszczone na naszym profilu na Facebooku, nagrodzimy upominkami.
Pozdrawiamy
Zespół Inter Parts NIGHT POWER