Odp: Montaż czujników parkowania przód w MK II 2008
Doskonale mnie zrozumiałeś chodzi dokładnie o ten otwór ok 10 razy(powiedzmy)robiłem w nim otwór na różne przewody np. syrenka od alarmu czy zasilanie podgrzewanych dysz spryskiwaczy ponieważ jest tam czysto i sucho i z doświadczenia wiem że nic nigdy nie będzie się tam działo po za tym w ciągu 3 lat wielokrotnie wyjmowałem schowek w swoim Focusie a w tej gumie mam ze trzy założone przez siebie przewody i nie wiem co by się miało dziać sucho ,szczelnie jakie błoto.O czym my tu dyskutujemy-na litość ,nie przesadzajmy z laboratorium zajmującym się patologiami wiązek przewodów które zostały uszkodzone przez waszą produkcję ,człowieku trochę umiaru i zdrowego rozsądku do czego chcesz nas przekonać.Otrzymałem solidne wykształcenie techniczne ,a wszyscy którzy mnie znają nazywają mnie pedantem i człowiekiem który musi mięć zrobione na tip top.Więc trochę mnie zabolało jak nazywasz moje metody druciarskimi.Powiedz i poradz koledze więc ,którędy ma puścić ten przewód skoro wiesz lepiej i wszyscy dokoła nawet moi znajomi mechanicy z licznych serwisów i ASO forda się mylą. Popatrz sobie dokładnie na te zdjęcia może coś ci się rozjaśni co niby miałoby się stać i jak miałoby się zemścić.
Ostatnio edytowane przez Matych ; 27-04-2011 o 16:42
|