Cytat:
|
Składaj dalej te swoie wiązki i nie rozwalaj wszystkich na łopatki bo na bo na priv ludzie się z ciebie śmieją -słuchając takich wypowiedzi to tak jak bym słuchał wypowiedzi członków PIS-u byle zamydlić ludziom oczy i zaistnieć za wszelką cęnę .A wszystko zaczeło się od jednego małego kabelka który w tym przepuście nigdy niczemu by nie zaszkodził ale ty już piszesz o niszczeniu magistrali CAN-człowieku trochę dystansu do tematu to nie prom kosmiczny
P.S ze szkoły średniej jestem Technikiem Elektrykiem
|
Mark TDDI nie obraź się, ale Matych do mnie przemawia a ty trochę straszysz. Szanuję twoje doświadczenie, ale woda w samochodzie to i w przewodach hamulcowych się pojawia. Na skraplanie pary wodnej w izolacji przewodów elektrycznych też nie mamy wpływu itd.
Może zyskasz trochę więcej uznania za to co piszesz jak zamiast krytykować zaproponujesz jakieś własne rozwiązanie. Jeśli nie masz pomysłu, to może nie dobijaj sobie postów w moim temacie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps Ze średniego wykształcenia też jestem Technikiem Elektrykiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam wszystkich "druciarzy", którzy potrafią zwiększyć funkcjonalność swoich samochodów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.