Odp: Uszkodzony silni 1.6tdci - rezultat 3 zatarte turbiny
Wymieniona 4 turbink smiga jak nalezy troche glosnieszy silniczek , czasami wydaje mi sie ze troche mulowaty. Oczywiscie tak jak kolega napisal u góry nie oszczedzam takze narazie jade tylko zareklamowac pasek który niemilosiernie piszczy ubytkow oleju niema . Kolego tak jak pisalem wczesniej płacisz za wymiane turbinki. Jezeli wyjezdzasz z warsztatu i turbinka ci pada jedziesz i mowisz ze padla "im wiecej razy pada tym wiecej silnik dostaje " , i nieplac za nic warsztat ktory podjaol sie wymiany ma zrobic tak aby smigalo to ze silnik do rozebrania to ich sprawa , ja ujelem sprawe jasno przy 3 wymnianie . "placicie za auto zastepcze i za wszystkie koszty ktore ponise bez auta" , reakcja byla natychmiastowa panie damnianie motujemy fabrycznie nowa 1500 zl na co ja motujcie stara bede przyjezdzal ,tylko jak silnik padnie widzimy sie w sądzie "biez dignostyki jakie ci robia najwazniesza 1 i ostatnia , zapewne przy 1 nie stwierdzili opilkow a przy ostatniej tak ". Warsztat zamotowal mi nowa turbinek niby juz seryjna i wszystko w najlepszym pzadku calkowity koszt 1900zl nieliczac 30dni bez foczki .
|