Witam ponownie po pierwsze nie uznaje ze forum badz informacje wymieniane na tym forum powinno byc prywatne jezeli chcesz należyć do forum wyrażasz zgode na (godzisz sie ) na wymienianie informacji jawnie czyli pomagsz innym bo na tym polega to forum .
O etisie nie dasz rady sie zalogowac chyba ze jestes autoryzowanym serwisem.
Jest to baza dancyh odnosnie wszystkich modeli forda od roku 1989 modelu Oriona na rynek europejski(ON LINE oczywiscie ).Ja mam wersje na płytce odpowiednio zatabletkowana przez co ma aktualizacje nawet ze stycznia 2011 czyli bardzo aktualne. Chciałem a w sumie pracuje nad tym żeby udostępnić to publicznie także w najbliższym czasie możesz sie spodziewać że zrobie wersje do ściągniecia z neta (np. rapidshare) z odpowiednią instrukcją do zainstalowania (tylko po to żeby pomagać innym.)
A tak ogólnie to bedziesz pierwszą osobą która dosatnie namiary na to bo bardzo mi sie dobrze dyskutowało z tobą na temat tej klimatyzacji . Pozdrawiam
Kilka printscreenów z programiku.Jak bedziesz potrzebował jakiś informacji wal śmiało .
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uploaded with
ImageShack.us
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uploaded with
ImageShack.us

,ALFA ROMEO 156 1.8 (144KM),ALFA ROMEO 156 2.0,(150KM) OBECNIE FORD FOCUS MK2 1.6(100KM) W PLANACH SKODA OCTAVIA