Temat: [Focus 2004-2008] Obsługa serwisowa klimatyzacji
View Single Post
Stary 03-05-2011, 22:51   #83
mjprzem
ford::expert

Model: focus sedan ghia
Silnik: tddi
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Obsługa serwisowa klimatyzacji

Cytat:
Napisał marcinv530erx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam ponownie po pierwsze nie uznaje ze forum badz informacje wymieniane na tym forum powinno byc prywatne jezeli chcesz należyć do forum wyrażasz zgode na (godzisz sie ) na wymienianie informacji jawnie czyli pomagsz innym bo na tym polega to forum..
Rownież sie z tym zdaniem zgadzam i bardzo popieram takie podejscie tylko chodzilo o kwestie legalnosci bo nie chcialem aby nikt sie narazal z mojej strony. Ale wielkie dzieki za info i bede z nie cierpliwoscia czekał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale nie rozumiem jednego...zadałeś mi pytanie odnośnie czujnika wysokiego cisnienia w tej klimatyzacji...czy to było pytanie pod chwytliwe..? sprawdzające? po tym co pisałeś wnioskowałem ze powinieneś sam to wiedzieć i troszkę sie dziwiłem ze sie o to pytasz... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mjprzem jest offline   Odpowiedź z Cytatem