waflocki - nasuwa mi sie kolego tylko jedna myśl - cholernie źle trafiłeś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., podejrzewam, że ten który Ci go sprzedał wiedział co robi i dłuuugo oblewał sprzedaż
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., po prostu trafiłeś na pechowy egzemplarz...
Ja mam maxia 3 lata. W tym czasie wymieniłem EGR ( podejrzewam, że przez to, że większość jeżdżę po mieście i po prostu go zamuliłem ), koło pasowe i ostatnio diody przy altku ( chyba rozsiałem zaraze w okolicy bo ostatnio dopadło to dwóch moich sąsiadów i szwagra saaba 95
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Po za tym jeżdżę, jeżdżę i jeżdżę ( odpukać w nie malowane... ) i nie zamieniłbym maxia na inny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. !!! Auto osobiście przywoziłem z Belgii, jechałem po mundka a wróciłem maxiem i na pewno juz nie kupie osobówki ! Tylko Van
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ! I na pewno następnym moim autem będzie C-Max !!!
Życzę Ci abyś szybko uporał sie z kłopotami ( korzystaj z forum bo wielu tu potrafi pomóc ) i cieszył sie maxymilianem bo na prawdę to wdzięczne autko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.