edelman: Myślę, że masz trochę gorącą głowę. Auto obejrzałeś i kupiłeś, jak to się mówi "z bomby"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sprawdzałeś 3 godziny w ASO, wyszedł konkretny ramont zawieszenia. Płynów jeszcze nie zmieniłeś, chociaż to podstawa w zakupionym (używanym) samochodzie. Za wymianę zapłaciłeś 900 zł czy 600 zł (bo ja się już połapać nie mogę) - ostatecznie Twoja sprawa, chociaż sam piszesz że warsztaty wołały ok. 350 zł. Trochę się mozna w tym wszystkim zgubić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niemniej życzę teraz bezawaryjnego uzytkowania przez co najmniej 5 lat. A pózniej nich Ci sie nawet żarówka w lewym reflektorze przepali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozostali forumowicze: proponuję darować sobie niepotrzebne docinki (chociaż edelman prowokuje), sami nie wiecie na co się natniecie w przyszłości.