Cytat:
|
Napisał jvc
komuś na forum wymieniali cały stelaż ale to na gwarancji
|
to ja byłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co do pomocy (z Forda nie miałem na szczęście okazji korzystać) to w Yarisie dziewczyny - półrocznym - niedawno zawiesił się rozrusznik u mnie pod domem i kręcił non stop kiedy wciskało się sprzęgło. Telefon do Toyoty i laweta była za 10 minut (sobota 22.00) - gość deklarował, że będzie max 20 min
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zabrali Yariskę do ASO. Po 20 min oddzwaniają do mnie z Toyoty i pytają czy wszystko OK czy holownik był na czas czy miło itp itd, oferują podstawienie auta zastępczego pod dowolnie wskazany adres nawet jeszcze tej soboty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub następnego dnia o której chcemy. No ale, że aut dostatek to nie skorzystaliśmy z propozycji. W poniedziałek odebraliśmy Yarisa - jakieś zwarcie było. Byłem w pozytywnym szoku...