View Single Post
Stary 11-05-2011, 21:51   #20
Jarek81
ford::average

Model: s-max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Podłączenie lusterka fotochrom i czujnika deszczu

Cytat:
Napisał rednaxelA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hmm.. ja mam inne hobby - często spoglądam na różne wątki na tym forum ale w ogóle ich nie czytam za to dopisuje jakiegoś posta do nich
nie zauwazam, ze w pierwszym poscie są wymienione elementy niezbedne do podlaczenia czujnika deszczu
mam tez w nosie to ze w trzecim poscie sa linki do zdjec obu typow uchwytow lusterek

Co do kupna wiązki to nie zamierzam wydawac 100 zł zeby kupic 2 wtyczki, których odpowiedniki kupilem w sklepie elektronicznym za 2,5zł
hmm widzę że ktoś sie zirytował
Ok
1.Rzeczywiscie zapomniałem jeszcze dopisać +moduł poprostu z przeoczenia w pytaniu chidziło mi bardziej czy jest potrzebne podpięcie do komputera i jakies modyfikacje w oprogramowaniu

2.co do mocowania i doczytywania tematów "w trzecim poscie" to akurat rzeczywiscie mam w "nosie" bo ja to wiem bo sam walczyłem z tematem lusterka (ktore dołożyłem) i jak byś przeczytał cały temat który ci podesłałem to byś o tym wiedział.

3.Często "spoglądasz" ale nie zauważasz że w pierwszym akapicie ostatniego mojego posta nie zwracam się raczej do Ciebie a dyskutuję z kolegą midwor na temat możliwego istnienia trzeciego rodzaju adaptera

co do wiązki to wolna wola...

Dziękuję za dyskusję,pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu manuala
Jarek81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem