Wszystko rozumiem tylko nie co to jest OBD2
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....jaki to interfejs?
zapomnialem dodac..to sie zgadza "jak dbasz tak masz" tyle ze samochod byl z drugiej ręki a kupowal go gosc ktory sie na tym w ogóle niezna.
wiec moje nastawienie moze jest i troche niewlasciwe...ale jednak uwazam ze ten focusik tddi to jest jednak naprawde bezawaryjny.
Jestem konstruktorem...projekty 3d wytrzymalosci ale motoryzacja interesowałem sie juz od 3 klasy podstawowki jak dostałem z siedzenia i poduszki na siedzeniu do pedału gazu i mogłem jezdzic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps. pierwszą kolizje mialem w wieku 11 lat jak wjechalem w drzewo słuzbowym samochodem tatuska
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to byl stary polonez i drzwi mu sie niedomykaly i sie same otworzyly wiec sporo winy bylo w samochodzie.