View Single Post
Stary 19-05-2011, 10:15   #5
berthold61
ford::advanced

Model: fokus mk 2 audi a2
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Przeróbka samochodu spalinowego na elektryczny - dyskusja teoretyczno-praktyczna

Cytat:
Napisał LabAdam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie w usa widziałem przeróbkę Toyoty i wiem, że nie było kłopotów z rejestracją. Ciekawe jak u nas "przychylni" urzędnicy odnieśliby się do takiego pojazdu.

Agrest temat bardzo ciekawy i chodzi mi po głowie tez od dłuższego czasu. Wiem że Tesla sprzedaje na terenie Niemiec i Austrii swoje dwa modele. Znam ceny tych aut za wielką wodą- rodzinny sedan kosztuje tam około $50k, a roadster ponad $100k. Miło byłoby się kiedyś wypiąć na przemysł paliwowy i mafię, która po drodze ściąga haracz w postaci podatku akcyzowego, drogowego i cholera wie jakiego jeszcze.
odnośnie tego haraczu podatkowego to nie bądż naiwny jak to się rozpowszechni to na 100 proc dowalą ci podatek ci w eurokomunie nie śpią już kombinują z ujednoliceniem rynku energi a co to znaczy ano jedno równanie w górę ,więc nawet ci z LPG nie mogą spać spokojnie .masakraGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
berthold61 jest offline   Odpowiedź z Cytatem