View Single Post
Stary 21-05-2011, 00:01   #24
risto
ford::amateur

Imię: Krzysiek
Model: Mondeo Titanium X
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: [mk6] Fotorelacja - naprawa podświetlania regulacji nawiewu

Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może jutro to rozkręcę jak nie to w poniedziałek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) natomiast dziś zrobiłem sobie podświetlenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poszedłem trochę inna drogą ze względu na uszkodzoną płytkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupiłem w elektronicznym listwę led'ową ( kolor biały zimny ) przykleiłem ją od góry tzn. jak na zdjęciach z fotorelacji jest folia aluminiowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kupiłem dłuższą gdyż jest elastyczna i mogłem dokleić ją na ścianki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście folią też wyłożyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. foto wrzucę jutro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
risto jest offline   Odpowiedź z Cytatem