Temat: [Focus 2004-2008] Ile powinien palic 1.6 tdci 109 km
View Single Post
Stary 21-05-2011, 00:31   #92
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Witam. ile powinien palic 1.6 tdci 109 km

Cytat:
Napisał focus88 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ile robicie od rezerwy do rezerwy ?? u mnie to jest różnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. średnio od 720km do 810km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie chce wyjsc wiecej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja lubie zapier... jak tylko wyskakuje na trase to najlepiej jedzie mi sie jak mam na blacie 160 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie mniej nie wiecej hehe
u mnie srednie to od 5.5 do 6.5 w miescie wiec chyba to norma czytaja w/w posty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to przykre bo jak lubisz zapier... w trasie 160 na blacie to przez takich jak ty, czasami giną ludzie ,masz rację to w Polsce norma he he z pożałowaniem.

Ostatnio edytowane przez Matych ; 21-05-2011 o 08:35
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem