Temat: [Focus 2004-2008] Ile powinien palic 1.6 tdci 109 km
View Single Post
Stary 21-05-2011, 17:17   #97
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Witam. ile powinien palic 1.6 tdci 109 km

Cytat:
Napisał focus88 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy ja gdzies napisalem ze lubie zapier... po drogach krajowych ??
czoywsicie ze chodzilo mi o trasy szybkiego rouchu czyli minim dwa pasy w jednym kierunku.
Widze ze umiecie czytac ze zrozumieniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Fajne to forum macie naprawde nie ma co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wolność słowa i poglądów 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oby tak dalej chłopaki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No jasne a po trasach jak to określasz szybkiego ruchu należy latać 160 przecież to bezpieczna rekomendowana prędkość. Ja nie ograniczam twojej wolności i poglądów przecież piszesz bez przeszkód.Wypowiadam tylko swoie zdanie z którym nie musisz się zgadzać, staraj sie wypowiadając publicznie nie używać wulgaryzmów-jest dużo innych słów na określenie jazdy samochodem,po których twoja wypowiedz ozdobiona tego typu wisienką nie zostanie uznana za chamską lub prostacką.

Ostatnio edytowane przez Matych ; 21-05-2011 o 17:51
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem