Cytat:
a ile robicie od rezerwy do rezerwy ?? u mnie to jest różnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. średnio od 720km do 810km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie chce wyjsc wiecej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja lubie zapier... jak tylko wyskakuje na trase to najlepiej jedzie mi sie jak mam na blacie 160 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie mniej nie wiecej hehe
u mnie srednie to od 5.5 do 6.5 w miescie wiec chyba to norma czytaja w/w posty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Żenada.
Umiesz się tyko rozpędzać, czy hamować również? Pamiętaj, że do tego jeszcze oprócz umiejeności, które zapewnie posiadasz, potrzebna jest...WYOBRAŹNIA!
Tu nie chodzi o to, że ktoś Ci zabrania jeździć jak wariat. Twój biznes, ale chwalisz się tym w beszczelny sposób, jakby było czym.
Forum, po chyba nie wiesz, nie służy to głupich przechwałek tylko do w miarę merytorycznych dyskusji na temat (w miarę, bo czasem schodzi na boczny tor;-)). Twoje zdanie w środku w pełni oddało Twoją skromną osobę i już wszyscy wiemy z kim mamy doczynienia.