witam,
Mija 3 lata odkąd jestem użytkownikiem MK3 2.0 TDCI. Ze względu na to, że nigdy mnie nie zawiódł, chcę zmienić na MK4 (koniecznie w automacie) i tu pojawia się moja prośba. Znalazłem ciekawą ofertę ale nie jestem aż tak mocno obeznany jak forumowicze, żeby się zorientować czy ta oferta jest dobra, a przede wszystkim wiarygodna. Moje podejrzenia budzi to, że auto było we Francji zarejestrowane na firmę Taxi ale podobno nie do obsługi klientów ale jako auto dla pracowników biurowych. Książka serwisowa też jest podejrzana, ponieważ są 2 wpisy (przegląd na 20 i 40 tys km), a potem jeszcze 2 pieczątki in blanco. Po jeździe próbnej mogę powiedzieć, że autko jest super, wycyckane, zadbane, zdecydowanie bezwypadek ale coś mi nie daje spokoju dlatego będę wdzięczny forumowiczów za radę. Inna sprawa, czy MK4 z silnikiem od MK3 (w ogłoszeniu jest błąd, to autko ma motor 130KM czyli tyle ile mój obecny model, jak wiemy to jest bardziej usterkowy model niż ten 140KM na którym by mi bardziej zależało). Proszę Was o opinię, radę.
http://otomoto.pl/ford-mondeo-titani...C17226681.html
Pozdrawiam,
Marcin