View Single Post
Stary 23-05-2011, 14:59   #552
BadBoy
ford::amateur

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130PS
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

hirotaro ja w focusie miałem tak jak mi zaczął wycierać sie grafit na taśmie w pedale gazu, zatrzymałem sie zrobiłem restart auta i po chwili w różnych momentach tak jak opisujesz sie włączało. Kupiłem od anglika troche poprzerabiałem, poucinałem i z tego co sie orientuje działa po dziś dzień a focusa gość któremu sprzedałem sprzedał go dalej i mało tego podobno wrócił w moje okolice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (taka mała historyjka).

Z moim Modeuszem nie wiem co dalej wtryski sprawdzałem są oki, rury od turbo tak samo zresztą jak już pisałem jak by któraś była dziurawa to by czarny kocioł za mną był a nie biały, no i spaliny śmierdzą ropą, a nie olejem, może po prostu coś w elektronice walnęło. Gadałem z kumplem mechanikiem i mówi abym wsiadał i jechał do niego, nic autu nie może sie stać bo przecież i tak chodzi w trybie awaryjnym, pomalutku pojadę i zobaczymy co z nim.

Co najgorsze wyciągałem bezpieczniki i teraz szyby z pilota mi sie nie zamykają jedynie otwierają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , radio sie zakodowało (brak kodu) i jak w samochodzie otwieram lub zamykam szyby to muszę trzymać przycisk żeby sie zamknęły, a wcześniej wystarczyło nacisnąć i puścić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to nie w tym temacie mowa.
BadBoy jest offline   Odpowiedź z Cytatem