Odp: Tips & tricks
Witam Chciałbym powrócić do kwestii związanej m.in. z podójnym ryglowaniem. Wcześniej była mowa o tym, że podwójne ryglowanie jest wówczas gdy dwa razy migną kierunkowskazy przy drugim naciśnięciu na pilocie przycisku ryglowania. Przy pierwszym naciśnięciu mają mignąć tylko raz. U mnie sam nie wiem czy mam podójne ryglowanie czy nie. Mianowicie jak naciskam jeden raz na pilocie przycisk ryglowania to kierunki migają od razu dwa razy. Drugie naciśnięcie nic nie daje. Czy to już oznacza podwójne ryglowanie??? Jak to sprawdzić??? Czy ewentualnie jakoś sam mogę załączyć opcję podwójnego ryglowania? W Mk III miałem podwójne po drugim naciśnięciu przycisku ryglowania.
Ps. 1
Wcześniej o tym coś było ale nie padła informacja jak to zrobić - jak mianowicie samemu włączyć opcję samoistnego zamykania się drzwi po ruszeniu autem i po osiągnięciu danej prędkości??
Ps. 2
Sprawdziłem możliwość załączenia opcji z podwójnym otwieraniem - raz drzwi kierwocy, dwa pozostałe. Sposób podany przez JVC. Działa !!!!
Dodatkowo podaję, że na FordEtis po podaniu numeru VIN wyskakuje miże mam: Elek.ryglow.drzwi z elek.zwalnian. (dokłądny zapis). Czy to oznancza podwójne??
Ostatnio edytowane przez Andraszi ; 26-05-2011 o 00:03
|