Odp: Samoczynne przyspieszanie 1.8 TD
Witam to ja tez napisze w jaki sposób zlikwidowalem dziwne wzrosty mocy.Otóż to nie booster i byc moze u innych tez nie on jest winny takich objawów,u mnie łapał lewe powietrze na przewodzie paliwowym na szybkozłaczkach objaw w 80 % ustapil cos tam jeszcze lapie powietrza ale juz malutko i na 100 % reszte powietrza łapie na obudowie z filtra paliwa tzn na pompce recznej.Ja to sprawdzilem w ten sposób ze kupilem filtr paliwa od malucha 5 zł i zamiast tego co jest oryginalnego podpialem filtr od malucha ale dodam ze przy tym zalozelem nowe przewody szybkozlaczki wyzucilem i co ?jak ręka odjął.Tylko przez ten filter jak postal chwile to pozniej nie mogl odpalic bo on nie jest przystosowany do naszych diesli i jezdzic tez nie polecam na nim najwyzej dzien dwa w celu sprawdzenia.Teraz z powrotem podpialem oryginalny filtr i hula mowie jeszcze nie na tip top ale jak bede mial z kad to podmienie te pompke i objaw w calosci ustapi.Wiec jak komus autko samo przyspiesza na chwile,To radze zrobic to co ja lub tez zagladnac do boostera czy nie on jest winowajca.pozdrawiam
|