Temat: [Mondeo 2007-2014] Sterownik wentylatora chłodnicy
View Single Post
Stary 26-05-2011, 23:13   #4
jvras
ford::average

Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Sterownik wentylatora chłodnicy

jvc, sporo już przeszukałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jutro jak mi się uda to jadę do elektryka żeby przespawał mi obejście kabla, który idzie od skrzynki do tego sterownika wentylatora chłodnicy.

Edit: znalazłem m.in. taki temat w dziale S-max'a: http://forum.fordclubpolska.org/show...=129413&page=5

Podsumowując, ten tzw. "trzeci kabelek" dochodzący do tego sterownika przetarł się o plastikową kostkę przyłączeniową. Byłem u elektryka, kabel został zlutowany. Klima oczywiście nie odpaliła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba było jeszcze wykasować błąd P0691 z komputera. Teraz znów mogę cieszyć się chłodem w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako dodatek do mojego postu dodaję zdjęcie ślicznie zlutowanego kabelka - może przyda się następnym, którzy będę przez to przechodzić, żeby szybko go odnaleźć.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg kabelek.jpg (68.9 KB, 2093 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez jvras ; 28-05-2011 o 19:38
jvras jest offline   Odpowiedź z Cytatem