Tak sobie czytam Twoje podsumowanie Maureliusz i skłania mnie ono do zastanowienia się nad moim silnikiem..., bo:
- co prawda Ty masz silnik 109 KM a ja 90KM (co stanowi najważniejszą różnicę)
- spalanie mam w mieście w okolicach 7-8,8 L/100km (najprawdopodobniej wina mojej ciężkiej nogi oraz tego że 2 kierowcą jest żona)
- piszesz że masz brak problemów z mocą.... a u mnie nie ukrywam, że jak jest gorąco to z dołu zbiera się bardzo źle... wręcz trzeba go troszkę wkręcać na obroty żeby dynamicznie włączyć się do ruchu; jak jest chłodno - wszystko wydaje się być elegancko;
- zwłoka w przyciśnięciu gazu... no właśnie - jak jest gorąco to jest opóźnienie podczas ruszania;
- głośność mnie nie obchodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- przeywań i chrząkań - brak
To tyle porównań z Twoim podsumowaniem. Ostatnim razem jak byłem u mojego mechanika, to podłączal się kompem i nie wywalało żadnych błędów, mimo że auto zachowuje się cały czas tak samo. Czytając Twoje podsumowanie zastanawiam się czy drobne różnice wynikają z wersji silnikowej, czy też mam jakieś niezdiagnozowane usterki, które nie wyrzuca na kompie. Może użytkownicy 90konnych foczek wyraziliby tu swoją opinię..... za co niezmiernie będę wdzięczny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.