View Single Post
Stary 29-05-2011, 08:00   #72
grzegorz914
ford::average

Model: Mondeo Titanium S
Silnik: 2.2 TdCi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1

Cytat:
Napisał Pulse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to proszę pomóżcie. Ściągnąłem pliki z pierwszego postu grzegorza.
Po ściągnięciu wersji SP 5.3 to co mi się rozpakowuje to folder dnl (z zawartością bin -> nav lub system).
Po ściągnięciu wersji Sp 5.1 mamy plik XN5.1.nrg

Co dokładnie należy wypalić na płytę? W pierwszym przypadku wrzuciłem na płytę folder dnl z całą zawartością a w drugim sam ściągnięty plik, ale w obu przypadkach pojawia się komunikat Insert original data carrier, także postępowanie wg instrukcji od punktu 8 jest niemożliwe.

A tak w ogóle co oznacza sformułowanie: "obraz płyty a nie plik danych"
Przepraszam za ignorancję - ja być humanista z wykształcenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

w pierwszym moim poscie jest dokladna instrukcja:

Aktualizacja od wersji sp.5.3 to archiwum w kturym jest folder (dnl), po wypakowaniu nagrac caly folder na plyte i zrobic aktualizacje zgodnie z instrukcja z pierwszego postu.

Do sp.5.1 byl to obraz plyty na podstawie kturego wypalo sie plyte (np. w nero).

pozdrawiam
grzegorz914 jest offline   Odpowiedź z Cytatem