Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony letnie. CO POLECACIE ?
View Single Post
Stary 02-06-2011, 16:17   #482
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Opony letnie. CO POLECACIE ?

Dobra, to parę słów więcej nt. moich opon Yokohamy (C.drive2 AC02), bo już trochę na nich przejechałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Generalnie jestem zadowolony, całkiem ciche, przyczepność "wzdłużna" dobra (tylko raz zerwałem przyczepność przy ruszaniu ze skrzyżowania, ale to w ulewnym deszczu, poza tym przesadziłem ze sprzęgłem), aczkolwiek jeśli pokonuje się jakiś łuk/zakręt szybciej, a nawierzchnia nie jest idealna (czyt. są jakieś pojedyncze niewielkie dziury), to przez ułamek sekundy ma się wrażenie, że tył auta nieco ucieka na zewnątrz. Nie wiem, czy wszyscy tak mają czy tylko ja, no ale generalnie nie przeszkadza mi to bardzo, bo nie jeżdżę na co dzień jakoś szybko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli dziur nie ma to śmiga jak po szynach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 02-06-2011 o 17:18
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem