View Single Post
Stary 02-06-2011, 17:57   #1
m_g
ford::advanced

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
Talking Forumowe kwiatki.......

.....czyli, tematy które potrafią rozbawić użytkownika, doprowadzić go do łez, albo zmusić go do zastanowienia się nad swoim żywotem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chciałbym zaznaczyć ,że nie zakładam tematu po to aby z kogoś się nabijać, czy ciosać mu kołki na głowie,bo każdy może mieć gorszy dzień albo po prostu nie wiedzieć,ale niektóre z nich naprawdę powodują uśmiech na twarzy czytelnika.

No to ja zacznę.

http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=131631 Klimatyzacja od wielu lat sprawiała problem i tym razem ktoś na niej poległ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mile widziane też zabawne cytaty z naszego forum itp.

P.S Temat powstał z pomysłu mojego i Cobrettiego (tak tak , nie wykręcisz się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Jeżeli moderatorzy odczytają ten temat za jakieś złośliwości ,to mówię NIE. Jeżeli jednak dojdą do wniosku że powinien wylądować w zsypię to mówię ok i nie będę o niego walczył jak lew.I nie chcę żadnych PW ze skargami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez m_g ; 02-06-2011 o 18:15
m_g jest offline   Odpowiedź z Cytatem