.....czyli, tematy które potrafią rozbawić użytkownika, doprowadzić go do łez, albo zmusić go do zastanowienia się nad swoim żywotem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałbym zaznaczyć ,że nie zakładam tematu po to aby z kogoś się nabijać, czy ciosać mu kołki na głowie,bo każdy może mieć gorszy dzień albo po prostu nie wiedzieć,ale niektóre z nich naprawdę powodują uśmiech na twarzy czytelnika.
No to ja zacznę.
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=131631 Klimatyzacja od wielu lat sprawiała problem i tym razem ktoś na niej poległ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mile widziane też zabawne cytaty z naszego forum itp.
P.S Temat powstał z pomysłu mojego i Cobrettiego (tak tak , nie wykręcisz się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Jeżeli moderatorzy odczytają ten temat za jakieś złośliwości ,to mówię NIE. Jeżeli jednak dojdą do wniosku że powinien wylądować w zsypię to mówię ok i nie będę o niego walczył jak lew.I nie chcę żadnych PW ze skargami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.