Cytat:
już widzialem gdzieś twój wóz w necie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. myśle ze przy jego wygladzie kopcenie jest stylowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Stylowo kopci kiedy dam mu pogarach!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pompa, booster i turbo są rozgrzebane, więc w porównaniu z serią, idzie jak przecinak!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chce po prostu trzymać go na wolnych np w zimie przez godzinę... Silnik telepie jak jasna cholera, z nim całym autem. Paskudny widok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
skąd wiesz że końcówki wtryskiwaczy zostały prawidłowo wyregulowane i dobrze rozpylaja?
|
Kumpel przy mnie zakładał. Przyniósł z warsztatu to cudo (nie pamiętam nazwy) do którego się przykręca wtryski, i po wymianie sprawdzaliśmy jakie mają ciśnienie i jak rozpylają. Jest super. Poza tym tak sam efekt był zzrówno przed jak i po wymianie. Mają przejechane raptem 3tyśkm.
Cytat:
|
jak kopci przy odpalania (mocniej niz standardowy dieselGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) to wlasnie wina uszczelniaczy aczkolwiek nie jestem pewny czy moga miec one wplyw na nierowna prace..
|
Myślę że mogą mieć znaczenie przez kilka sekund po starcie, ale nie przez 4 km. Wtedy bez problemu powinien wypalić olej który mógł tam ścieknąć. Teraz jest lepiej po wymianie pompy, więc może?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zobaczy się.
Co do przebiegu, to kupiłem dziadka oczywiście że z jakże klasycznym przebiegiem 140 tyś xD Ale ni huhu w to nie wierzę (240 na bank)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz powoli zbliżam się znowu do 100 tyś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. auto doskonałe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdy powyżej 200k km