Odp: komputer paliwowy dodanie opcji w benzynie i dieslu
kolego ja tez nie mialem kompa i zrobilem tak , najpierw kupiel przelacznik z klawiszem info bo tez mialem na lewym wyswietlaczu ikonki i myslalem ze sie beda swieciły ale okazalo sie po wlozeniu przelacznika ze cos tylko pipa w okolicy radia ale na wyswietlaczu nic nie wyskakuje , wiec poszperalem na allegro i kupilem licznik z kompem od anglika i przelozyme płyte główna z wyswietlaczmi do mojego licznika, bylem pewien ze wszystko bedzie wyswietlane w milach na wyswietlaczu ale tu mile rozczarowanie na tym bolcu w liczniku przełacza sie z mil na kilometry i na odwrót i tym sposobem mam mk3 z kompem , koszt licznika na allegro 100zl
koszt przelacznika 140zl czas pracy 10min bez sciemy , na liczniku jest wyswietlane spalanie na 100km srednia predkosc i ile mozna przejechac kilometrów do nastepnego tankowania
Naprawde polecam , instalacja w mondeo banalnie prosta , teraz kupiełem tempomat i bede go zakładał w przyszlym tygodniu , zdam relacje jak poszlo , a wczesniej kupielem elektrycznie sterowane szyby do tyłu i elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka , koszt takiego zestawu z pełna wiazka elektryczna 450zl czas instalacji u mnie 2 godz i wszystko dziala.
|