Panowie, zapewne macie dobre intencje ale IMO podana cena jest niczym nieuzasadniona. Nie jest to analiza błędów DTC, nie ma się nad czym zastanawiać, robota dla małpy... operacja identyczna jak włączenie/wyłączenie świateł skandynawskich: wejście na stronę konfiguracji pojazdu wybór wartości parametru, zapisanie konfiguracji i do kasy.
Zarobić można na konkretnych naprawach a tego rodzaju zmiany powinny być traktowane jak promocja firmy, klient będzie się zadowolony to może wróci na przegląd, wymianę rozrządu czy inne kosztowniejsze zabiegi.
Swego czasu odpytałem szefa Ford Sławek o możliwość i koszt wykonywania tego rodzaju zmian dla forumowiczów FCP. Przekazuję: możliwości są, koszt
70zł (obejmuje zmianę parametrów na stronie konfiguracji pojazdu aktywacja tempomatu, świateł skandynawskich, etc.) Po szczegóły odsyłam do źródła:
http://www.fordslawek.pl/ .
Edit: Upsss... przeczytałem raz jeszcze ostatnie kilka postów... jeżeli podana cena 150zł brutto obejmuje przełożenie kierownicy/klawiszy to cofam powyższe uwagi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.