A propos twojej stopki jestem zainteresowany żywotnością wtrysków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skąd wiem że to zaworki? Byłem w ASO zrobili WDS- Błąd ( PO251), potem próbę przelewową i powiedzieli że wtryski są pozapychane. Nie wiem może to rozpylacze? hm... właśnie jak właściwie zdiagnozować usterkę? Srebrna Strzało interesują mnie wtryski takie które sprawia ze samochód będzie jeździł bez sprężynki włączającej się prz kazdym ostrym przygazowaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zastanawia mnie jeszcze jedno... jeżeli jest to błąd PO251 i stwierdzili zapchane wtryski to może wystarczy wymienić filtr paliwa? może to on jest winowajcą ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby co to stwierdzili jeszcze jedną przypadłość, że wtryski są krzywo powkręcane, a robiłem je rok temu w ABS CAR dają gwarancję na pół roku i praktycznie nigdy jej nie uznają gdyż zawsze winą jest złe paliwo, zapytałem gościa czy w Polsce jest w ogóle dobre paliwo powiedział " oczywiście że nie "
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.